PRIVACY BELEID

Scooterport, gevestigd aan Thurledeweg 81 3044 ER Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: Scooterport Thurledeweg 81 3044 ER Rotterdam 010-2308338 Melissa de Jong is de Functionaris Gegevensbescherming van Scooterport zij is te bereiken via info@scooterport.nl Persoonsgegevens die wij verwerken Scooterport verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - Geslacht - Geboortedatum - Adresgegevens - Legitimatie nummer - Telefoonnummer - E-mailadres - Bankrekeningnummer Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@scooterport.nl, dan verwijderen wij deze informatie. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken. Scooterport verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Het afhandelen van uw betaling - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - Om goederen en diensten bij u af te leveren - Scooterport verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte, D.O.R registratie, ministerie van justitie stopheling.nl en de RDW. Geautomatiseerde besluitvorming Scooterport neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Scooterport) tussen zit. Scooterport gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: *RDW om het voertuig tenaam te stellen * ANWB / Unigarant om het voertuig te verzekeren * Moteo ( SYM & Peugeot ) om het voertuig te registreren voor garantie *Stopheling.nl en digitaal opkopers register: hier worden uw gegevens doorgegeven als U een voertuig aan ons verkoopt. U krijgt een folder registratie plicht. Uw gegevens worden verder door ons niet gebruikt op de computer. Hoe lang we u papieren persoonsgegevens bewaren: Scooterport bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens. Persoonsgegevens: 5 jaar: belastingdienst 3 jaar: RDW 1 jaar: verzekeringsmaatschappij. Personalia: 5 jaar: belastingdienst 3 jaar: RDW 1 jaar: verzekeringsmaatschappij. Adres: 5 jaar: belastingdienst 3 jaar: RDW 1 jaar: verzekeringsmaatschappij. E-mail adres: zolang de correspondentie loopt. Telefoon nummer: zolang de reparatie loopt. Delen van persoonsgegevens met derden: Scooterport verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Scooterport blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Scooterport gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Scooterport en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@scooterport.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Scooterport wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen Scooterport neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@scooterport.nl

Contact

Scooterport
Thurledeweg 81
3044ER Rotterdam

Tel: 010-2308338
E-mail: info@scooterport.nl

KvK: 24471387
BTW: NL133830196B02

Plattegrond

Recycling

Met de recyclingbijdrage is het idee om ook toekomstige milieugerelateerde projecten voor de brom- en snorfietsenbranche / -sector te kunnen bekostigen.

Lees meer

Demontage

Als u uw bromfiets, scooter of snorfiets met een Nederlands kenteken wilt laten slopen of laten vrijwaren, kan dat bij Scooterport. Wij zorgen ervoor dat de registratie in het kentekenregister van de RDW wordt beëindigd, zodat het voertuig niet meer op uw naam staat.


Afhankelijk of uw voertuig daadwerkelijk in het geheel gesloopt wordt of dat bepaalde onderdelen nog bruikbaar zijn, zijn de door u te maken kosten minimaal € 30,00.

Lees meer

Maandaanbieding november 2018:

Goed gemutst de winter door met het SYM-winterpakket !!
Een SYM-scooter heb je voor iedere dag! Ook in de winter wil je lekker blijven rijden, zonder te blauwbekken van de kou. Daarom regel je nu je SYM-winterpakket bij jouw dealer. Extra voordelig met 20 Euro korting én met een GRATIS SYM-muts. Daar heb je vast (warme) oren naar!
Kom stijlvol en de winter door met het Peugeot Winterpakket!
Voor de volle 100%, dat ga jij met je Peugeot. Ook in de winter; dan tem je jouw leeuw met het Peugeot Winterpakket, bestaande uit een beenkleed en handmoffen. Een extra wintervacht voor jou en je leeuw; daar krijg je het warm van! Nog warmer als je weet dat je 10 euro korting krijgt en een GRATIS Peugeot gadget.
Deze actie is geldig tot 31 januari.

Lees meer