Peugeot Street Zone 25 km

Prijs
€ 1.999,-
Merk
Peugeot
Model
Street Zone
Uitvoering
25 km
Carrosserie
Bromfiets
Apk
Nee
Datum eerste toelating
18-12-2017
Bouwjaar
12-2017
Kleur
Wit
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat

Opmerkingen

De Peugeot Kisbee / streetzone is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. De Kisbee / streetzone is uitgerust met een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee / streetzone je enorm veel comfort tijdens het rijden.
Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden.

Ben je op zoek naar een veelzijdige, betrouwbare scooter met de kwaliteit van Peugeot Scooters? Dan is de Peugeot Kisbee streetzone echt iets voor jou. De Kisbee / streetzone is verkrijgbaar in de kleur beige, 25 km.

  • Topkoffer
  • Windscherm
Motor
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Exterieur
Kleur
Wit

Contact

Scooterport
Thurledeweg 81
3044ER Rotterdam

Tel: 010-2308338
E-mail: [email protected]

KvK: 24471387
BTW: NL133830196B02

Plattegrond

Recycling

Met de recyclingbijdrage is het idee om ook toekomstige milieugerelateerde projecten voor de brom- en snorfietsenbranche / -sector te kunnen bekostigen.

Lees meer

Demontage

Als u uw bromfiets, scooter of snorfiets met een Nederlands kenteken wilt laten slopen of laten vrijwaren, kan dat bij Scooterport. Wij zorgen ervoor dat de registratie in het kentekenregister van de RDW wordt beëindigd, zodat het voertuig niet meer op uw naam staat.


Afhankelijk of uw voertuig daadwerkelijk in het geheel gesloopt wordt of dat bepaalde onderdelen nog bruikbaar zijn, zijn de door u te maken kosten minimaal € 30,00.

Lees meer

Maandaanbieding november 2018:

Goed gemutst de winter door met het SYM-winterpakket !!
Een SYM-scooter heb je voor iedere dag! Ook in de winter wil je lekker blijven rijden, zonder te blauwbekken van de kou. Daarom regel je nu je SYM-winterpakket bij jouw dealer. Extra voordelig met 20 Euro korting én met een GRATIS SYM-muts. Daar heb je vast (warme) oren naar!
Kom stijlvol en de winter door met het Peugeot Winterpakket!
Voor de volle 100%, dat ga jij met je Peugeot. Ook in de winter; dan tem je jouw leeuw met het Peugeot Winterpakket, bestaande uit een beenkleed en handmoffen. Een extra wintervacht voor jou en je leeuw; daar krijg je het warm van! Nog warmer als je weet dat je 10 euro korting krijgt en een GRATIS Peugeot gadget.
Deze actie is geldig tot 31 januari.

Lees meer