Service

Wat is een 4-takt motor?

Een 4-takt motor is een kleppenmotor. Bij deze motor zit de olie in het carter. Hij loopt op euro 95 loodvrij en door zijn kleppen (1 inlaat & 1 uitlaat) loopt de motor zuinig, rustig en schoon. Controleer bij iedere 500 km uw motorolie-peil.

Onderhoud van de 4 – takt motor

Ook het onderhoud is voor de levensduur van en de garantie op uw scooter van het grootste belang. Het onderhoud moet stipt volgens de handleiding worden uitgevoerd door een vakkundig scooterspecialist, met verstand van 4 – takt motoren.

LET OP !!!! Bij het niet nakomen van het onderhoud vervalt de garantie. Geen garantie op banden, accu, lampen of onzorgvuldig omgaan met het product. Hierover leest U meer in de garantie bepalingen.

Hieronder vindt U een onderhoud schema:

  • 1e servicebeurt bij 500 km van € 50,00 tot € 75,00
  • 2e servicebeurt bij 1500 km € 75,00
  • 3e servicebeurt bij 3000 km € 75,00
  • Vervolgens om de 1500 km een servicebeurt € 75,00
  • Kleppenstellen € 75,00

Een service beurt bestaat uit: Olie verversen – vervangen bougie – controle / vervangen remblokjes – controle / vervangen verlichting – luchtfilter vervangen – controle bandenspanning.

Bij de 3000 km servicebeurt komt daar remklauw reiniging bij.

Wij adviseren om bij 6000 km de V-snaar en vario-rollen te laten vervangen.

Tevens verzorgen wij een uitgebreide servicebeurt om uw scooter de winter door te helpen:

Deze ziet er als volgt uit: Olie verversen – vervangen bougie – vervangen remblokjes – controle / vervangen verlichting – luchtfilter vervangen – controle bandenspanning – remklauw reinigen – vervangen vario-rollen – vervangen trekveren – vervangen drukveren - vervangen V-snaar – vervangen vario-geleiders – remmen bijstellen voor € 175,00

Contact

Scooterport
Thurledeweg 81
3044ER Rotterdam

Tel: 010-2308338
E-mail: [email protected]

KvK: 24471387
BTW: NL133830196B02

Plattegrond

Recycling

Met de recyclingbijdrage is het idee om ook toekomstige milieugerelateerde projecten voor de brom- en snorfietsenbranche / -sector te kunnen bekostigen.

Lees meer

Demontage

Als u uw bromfiets, scooter of snorfiets met een Nederlands kenteken wilt laten slopen of laten vrijwaren, kan dat bij Scooterport. Wij zorgen ervoor dat de registratie in het kentekenregister van de RDW wordt beëindigd, zodat het voertuig niet meer op uw naam staat.


Afhankelijk of uw voertuig daadwerkelijk in het geheel gesloopt wordt of dat bepaalde onderdelen nog bruikbaar zijn, zijn de door u te maken kosten minimaal € 30,00.

Lees meer

Maandaanbieding november 2018:

Goed gemutst de winter door met het SYM-winterpakket !!
Een SYM-scooter heb je voor iedere dag! Ook in de winter wil je lekker blijven rijden, zonder te blauwbekken van de kou. Daarom regel je nu je SYM-winterpakket bij jouw dealer. Extra voordelig met 20 Euro korting én met een GRATIS SYM-muts. Daar heb je vast (warme) oren naar!
Kom stijlvol en de winter door met het Peugeot Winterpakket!
Voor de volle 100%, dat ga jij met je Peugeot. Ook in de winter; dan tem je jouw leeuw met het Peugeot Winterpakket, bestaande uit een beenkleed en handmoffen. Een extra wintervacht voor jou en je leeuw; daar krijg je het warm van! Nog warmer als je weet dat je 10 euro korting krijgt en een GRATIS Peugeot gadget.
Deze actie is geldig tot 31 januari.

Lees meer