Verzekering

Scooterport heeft samen met ANWB Verzekeringen, de grootste bromfietsverzekeraar van Nederland, een heel aantrekkelijk aanbod in het verzekeren van uw brom- of snorfiets.

Goed verzekerd - volledig en voordelig

Met de ANWB Scooterverzekering verzekert u uw scooter of snorscooter volledig en voordelig. Of u nu kiest voor de basisdekking of voor een van onze aanvullende dekkingen, met onze scooterverzekering gaat u altijd goed verzekerd de weg op.

Aanschafwaardegarantie

Onze Scooterverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie: bij diefstal en totaal verlies van uw scooter of snorscooter in het eerste drie jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed.

Tweedehands scooters

Ook 2e hands scooters zijn uitstekend verzekerd bij ANWB met een dekking op maat.

En dat zijn niet het enige voordelen van de Bromfietsverzekering.

Voordelen ANWB Scooterverzekering

  • Volledig & voordelig, 5% ledenkorting
  • Direct 55% no-claimkorting, oplopend tot 75%
  • 3 jaar aanschafwaardegarantie

3 jaar Aanschafwaardegarantie

De ANWB Scooterverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe tweewielers. Bij diefstal en totaal verlies van uw scooter in het eerste 3 jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed.

Tot 75% no-claim korting

Bij de ANWB Bromfietsverzekering kan uw no-claim korting oplopen tot maar liefst 75%. Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe hoger uw korting op onze bromfietsverzekering

Contact

Scooterport
Thurledeweg 81
3044ER Rotterdam

Tel: 010-2308338
E-mail: [email protected]

KvK: 24471387
BTW: NL133830196B02

Plattegrond

Recycling

Met de recyclingbijdrage is het idee om ook toekomstige milieugerelateerde projecten voor de brom- en snorfietsenbranche / -sector te kunnen bekostigen.

Lees meer

Demontage

Als u uw bromfiets, scooter of snorfiets met een Nederlands kenteken wilt laten slopen of laten vrijwaren, kan dat bij Scooterport. Wij zorgen ervoor dat de registratie in het kentekenregister van de RDW wordt beëindigd, zodat het voertuig niet meer op uw naam staat.


Afhankelijk of uw voertuig daadwerkelijk in het geheel gesloopt wordt of dat bepaalde onderdelen nog bruikbaar zijn, zijn de door u te maken kosten minimaal € 30,00.

Lees meer

Maandaanbieding november 2018:

Goed gemutst de winter door met het SYM-winterpakket !!
Een SYM-scooter heb je voor iedere dag! Ook in de winter wil je lekker blijven rijden, zonder te blauwbekken van de kou. Daarom regel je nu je SYM-winterpakket bij jouw dealer. Extra voordelig met 20 Euro korting én met een GRATIS SYM-muts. Daar heb je vast (warme) oren naar!
Kom stijlvol en de winter door met het Peugeot Winterpakket!
Voor de volle 100%, dat ga jij met je Peugeot. Ook in de winter; dan tem je jouw leeuw met het Peugeot Winterpakket, bestaande uit een beenkleed en handmoffen. Een extra wintervacht voor jou en je leeuw; daar krijg je het warm van! Nog warmer als je weet dat je 10 euro korting krijgt en een GRATIS Peugeot gadget.
Deze actie is geldig tot 31 januari.

Lees meer